Om Frampeik

Frampeik er forskerlinjestudentenes egen konferanse. Den blir arrangert hver høst og rullerer mellom byene Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen. I år er det vi i Trondheim som har fått æren å arrangere konferansen fra 19.-21. oktober. Frampeik er ment som en lavterskel konferanse hvor forskerlinjestudentene fra hele landet møtes for sosiale og faglige arrangementer. Her får du mulighet til å presentere prosjektet ditt og samtidig få tilbakemeldinger og spørsmål fra andre studenter innenfor ditt forskningsområde. Det er fritt frem for å presentere muntlig, poster eller begge deler. I tillegg til studentpresentasjoner inviterer vi anerkjente forskere til å holde foredrag for oss. På fredag og lørdag blir det sosialt opplegg, blant annet en fin middag på en av Trondheims bedre restauranter på lørdag. Følg med på nettsiden og facebook for forskerslepp utover sommeren.

I 13 år har de fire norske fakultetene rullert på å være vertskap, og i år er det Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet - NTNU som står for tur. Sett av datoene 19.-21. oktober og bli med på en lærerik helg fylt med høyt faglig innhold og sosialt samvær.


Reisebeskrivelse

Det er tre måter å komme seg til Trondheim på; bil, tog eller fly. Sistnevnte er mest aktuelt for de fleste, hvorpå du lander på Værnes. Fra flyplassen er enkleste alternativ buss til Trondheim (husk studentpris), nærmeste bussholdeplass er Prinsen Kinosenter. Busselskapene som kjører til og fra Trondheim-Værnes er Flybussen og Værnesekspressen. Herfra er det gangavstand til konferansehotellet.

Dersom du reiser med tog vil du gå av på Trondheim sentralstasjon, herfra er det bussforbindelser via AtB (husk å last ned appen) til konferansehotellet. Buss nr. 19, 46, 47, 55 og 60 går fra Trondheim S til konferansehotellet. Nærmeste holdeplass er Prinsen kinosenter.

Dersom du velger å kjøre bil kjører du E6 eller E16 til Trondheim.

Det faglige programmet vil foregå på St. Olavs hospital, det er gangavstand fra hotellet til sykehuset. Evt. kan man ta alle busser fra Prinsen kinosenter som går forbi Studentersamfundet. Fra hotellet går man over Elgeseter bru og forbi det røde bygget som er Studentersamfundet. Ta til høyre inn på Olav Kyrres gate og man vil da befinne seg på sykehusetområdet. Programmet vil foregå på Kunnskapssenteret som ligger i midten av arealet og er skiltet på bygget. En brennheit tips er at man passerer to 7-11 på veien til sykehuset, hvor det serveres meget god kaffe (ref: Tran, 2018).